Duguláselhárítás 0-24

Duguláselhárítás 0-24 órában. Oké, de ez mit jelent a mi esetünkben? Azt jelenti, hogy mi valóban 0-24 órában állunk rendelkezésre, tehát egész nap, valamint éjjel-nappal hívhat bennünket. Aki gyorsan ad, kétszer ad- tartja a mondás, de aki gyorsan segít, az olyan, mintha kétszer segítene. Bizonyára önnel is előfordult, hogy éjjel volt szüksége valamilyen segítségre, szakemberre és azon tanakodott kit is hívhatna fel. Nos, duguláselhárítással kapcsolatban bátran hívhat bennünket,+36 70-2917-864, 0-24-órában, éjjel-nappal állunk rendelkezésre.

Duguláselhárítás non stop


Duguláselhárítás a hét minden napján, hétfőtől vasárnapig, hétvégén és ünnepnap is, évi 365 napon át. Számíthat ránk a legnagyobb bajban is. Nem pihenünk, mert a dugulás okozta problémák nem tűrnek halasztást. 0-24 órás non stop duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében.

24 órás duguláselhárítás


Ez nem azt jelenti, hogy ennyi ideig tart a dugulás elhárítása, hanem, hogy napi 24 órán át hívhat minket éjjel-nappal, hogy megoldjuk a dugulást. 0-24 órában állunk rendelkezésre akár hétvégén és ünnepnap is, tudva azt, hogy egy dugulás nem várhat egyetlen másodpercet sem. Néhány érv mellettünk, hogy miért válasszon minket:

  • Garanciát adunk munkánkra
  • Szakvéleményezés és szaktanácsadás
  • Non stop duguláselhárítás napi 0-24 órában
  • Több, mint 10 éves tapasztalattal vállaljuk a munkát
  • Duguláselhárítás falbontás nélkül a legmodernebb gépparkkal
  • Nem számítunk fel egyéb költségeket az éjszakai duguláselhárítás során


A dugulás nagyon gyorsan ki tud alakulni és nem nézi, hogy este van e vagy éjszaka. Egyszerűen csak nem folyik le a víz a kádban, a konyhában, vagy ami nagyobb probléma, a wc-ben. Eddig minden rendben volt, ám egyszer csak áll a víz a csapnál, kádban, wc-ben. Ilyenkor azonnal kell kihívni a duguláselhárító szakembert, aki 0-24-ben fogadja hívását, és a feltett kérdések megválaszolása után (mi dugult el, hol dugult el, családi ház vagy társasház, földszint, emelet, volt e már próbálkozás házilag?) indul is a hibaelhárításra. Nálunk annyiban egyszerűbb a helyzet, hogy kocsink állandóan fel van szerelve, indulásra készen áll, és csak be kell üljünk, már mehetünk is. Éppen ezért érdemes azonnal, amikor a dugulás első jeleit tapasztalja cselekedni, és kihívni (+36 70- 2917-864) a duguláselhárító szakembert, megelőzve a komolyabb, makacsabb dugulást.

Duguláselhárítás 0-24 Budapest


A 0-24 órás duguláselhárítást nem csak Budapesten vállaljuk, hanem Pest megye teljes területén is. Ha gyorsan hív, gyors lesz a segítség is, és hamar elfelejtheti a dugulás okozta kellemetlenségeket. Wc, konyha, strang, fürdőszoba, kerti lefolyó, medence vagy derítő. A dugulás nem válogat, így mi sem. A lakás vagy társasház bármely részén alakul ki a dugulás, ránk minden esetben számíthat. Nagy segítségünkre van a WOMA gép család, mely a legmakacsabb dugulások esetén és hű társunk, valamint az összes szereléshez, tisztításhoz szükséges szerszám.

0-24 duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, a legmodernebb gépekkel, gyorsan, pontosan, garanciával, hétvégén és ünnepnap is extra kiszállási díj nélkül.

Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864