Duguláselhárítás fix áron

Duguláselhárítás fix áron. Vajon mit jelent ez? A duguláselhárítás alkalmával elvileg igen sok költség merülhet fel.. Kiszállási díj, sürgősségi díj, kilométer díj, munkadíj, anyagköltség, stb. Sok esetben ezek a költségek, csak a munka befejezése után válnak ismertté, így az elején a munka megkezdésekor a megrendelő még nincs tisztában a költségekkel.

Nálunk ilyen nincs. Mi már a munka megkezdése előtt, a telefonos egyeztetés alkalmával pontosítjuk az elvégzendő tennivalókat és az ezek után a hozzávetőlegesen pontos végösszeget is.

Mennyibe kerül a duguláselhárítás? Milyen tételek lehetnek, amelyek az árakat befolyásolják?

  • Beltéri vagy kültéri a dugulás?
  • Családi ház, panel vagy belvárosi bérház?
  • Hol van a dugulás a lakáson belül?
  • Mi okozhatta a dugulást?
  • Az emésztő vagy csatornarendszer dugult el?

Duguláselhárítás fix áron.


Miből áll a fix ár?
A feltett kérdésekből már látható a dugulás helye és mértéke, amiből könnyebb az előzetes árakat kikalkulálni. Nem számítunk fel extra költségeket, úgymint kiszállási díj, kilométerpénz. Fix áron dolgozunk, pontosan azért, hogy a duguláselhárítás amennyire kellemetlen és kiszámíthatatlan esemény, annyira kiszámítható legyen a költség oldalon. Persze maga a munka nem ingyenes, mert költségeink nekünk is vannak. Elég, ha csak a gépek áraira gondolunk. A munkához az anyagot nekünk is meg kell vennünk, illetve tankolni, fenntartani kell az autót. Persze ez nem jelenti azt, hogy az árak az egekbe szöknek, igyekszünk reálisan egy baráti árat kikalkulálni és a duguláselhárítást fix áron elvégezni.

Azonban azt is figyelembe kell vegyük, hogy minden ház, lakás, épület másmilyen, és a kialakult dugulás más és más jellegű, így a költségek is változók. Különböző helyeken és különböző mértékben jelentkeznek a dugulás különböző fajtái. Se szeri, se száma a dugulások okainak. Mélyebben alakulnak ki, vagy makacsabban tarják magukat a csőrendszerben? Kell e falat bontani vagy milyen gépeket használjunk a duguláselhárításakor?

Ezek, és még sok más tényező adja össze a munka végösszegét, de biztosíthatjuk róla, hogy semmilyen egyéb, rejtett költséggel nem kell számolnia. Azonban hála a modern technikának és a korszerű, fejlett WOMA gépeknek ma már szinte minden dugulást el tudunk hárítani. Általában először kézi erővel próbálkozunk a csatornatisztítás illetve a duguláselhárítás alkalmával. Átnézzük a rendszert, és a megfelelő kézi szerszámokkal (ilyen lehet például a professzionális csőgörény, nem olyan, ami háztartási boltokban kapható) próbálkozunk. Ha ez nem vezet eredményre, akkor jön a gépesített hadosztály. Amennyiben szükséges csatornakamerával feltérképezzük a dugulás pontos helyét, majd a legmodernebb, cserélhető fejű WOMA csőtisztító berendezéssel kitisztítjuk a csőhálózatot, mely magas nyomással (120-250 bar) minden lerakódást eltakarít maga előtt a csatornából.Hívjon minket: +3670-2917-864

Duguláselhárítás olcsón

A nagyon olcsó árakat kínáló oldalakkal vigyázni kell, illetve azokkal is, akik nem adnak garanciát az elvégzett munkára. Mi minden esetben garanciával és gyors, pontos kiszállással vállaljuk a duguláselhárítást Budapesten és vonzáskörzetében valamint Pest megyében. Éjjel nappal hívhat minket, egy órán belül önnél vagyunk ünnepnap és hétvégén is. Az elvégzett munka után minden alkalommal tisztán, fertőtlenítve hagyjuk ott a helyszínt. Gyorsaság, megbízhatóság, szakértelem. Duguláselhárítás fix áron. Hívjon minket: +3670-2917-864
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864