Profi duguláselhárítás

A profi duguláselhárítás minden egyes alkalommal egy külön történet. Ahogy a terep úgy a lefolyó rendszerek is mindig különbözőek. Egy azonban mindig biztos, ha nagy baj és áll a konyha, vagy a fürdőszoba a slamasztikában, ott azonnal tenni kell valamit! Ha az otthoni módszerek csődöt mondanak fölösleges egy szakértő bevonását sokáig halogatni.

Profi duguláselhárítás a valóságban


Biztosíthatjuk, hogy vállalkozásunknál kellő figyelemmel és szakértelemmel végzik el kollégáink a felmerülő problémák elhárítását. Az aranykezű, tapasztalt mesterereken kívül, a legmodernebb technikákkal és nagy teljesítményű spirálos duguláselhárító gépekkel is rendelkezünk.

Mentesítjük a szennyvíz lefolyókat,a WC-ket, mosogatókat, fürdőkádakat, piszoárokat, bidéket, padló összefolyókat, mosdókat, zuhanytálcákat, valamint alap és strang vezetékeket is. Ráadásul ezt szinte 100%-ban falbontás nélkül tesszük.

Mit várhat el tőlünk a profi duguláselhárítás alkalmával?


Mi nem csak megpróbáljuk, hanem meg is oldjuk a problémát, minden lehetséges módon! Éjjel-nappal rendelkezésre állunk heti hét nap, hétvégén és ünnepnap is. Az ön gondja, ami problémánk is, forduljon hozzánk bizalommal.

Jó tanácsok:
1. Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert.
2. Javasolt átlátszó színű mosogató szer használata, mert ezek kevésbé okoznak dugulást a lefolyóhálózatban, mint az úgynevezett kézkímélő, balzsamosak.
3. Padló összefolyónkat és szifonjainkat legalább 3-6 havonta takarítsuk ki.
4. A WC. csésze nem szemetes, ezért soha ne dobáljunk bele ételmaradékot.
5. Műanyag WC. illatosítót ne használjunk, mert könnyen lecsúszhat és hatalmas dugulást okozhat. Inkább az öntapadós, lassan olvadós változatot használjuk.
6. Zuhanytálcánk és fürdőkádunk lefolyócsonkját havonta ellenőrizzük.
7. Apró lyukú műanyagszűrőt csak indokolt esetben használjuk, (hajmosásnál) mert jelentősen csökkenti az átáramló víz mennyiségét, és a lefolyó öntisztulását.
8. Könnyebb, vékonyabb, szakadósabb, a vízben jobban oldódó toalettpapírt használjunk, ami nem tud csomókba összeállni és megtapadni a lefolyóvezetékben.
9. Lefolyóinkat havonta tartsuk karban: a legjobb az ecetes – forróvizes átöblítést, mosogatónál és mosdónál is.

Profi duguláselhárító

Profi duguláselhárítók vagyunk. Ez a munkánk, ebből élünk. Több mint 10 éves tapasztalattal végezzük tevékenységünket a duguláselhárítással kapcsolatban, és bátran állíthatjuk, már semmilyen meglepetés nem érhet minket. Szinte biztos, mindent láttunk már a témával kapcsolatban. Profi duguláselhárító lévén több mint 6000 elégedett ügyféllel büszkélkedhetek
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864