Étterem duguláselhárítás

Az éttermekben, közintézményekben a dugulás igen gyakori esemény. A nagy forgalom miatt ellenőrizhetetlen mi kerül be a csatornába, akár a wc-kben, akár a konyhai lefolyókban.

A konyhában elsősorban a lefolyók elzsírosodása az elsőszámú probléma. Érthető módon a sok vendég miatti rengeteg mosogatás alkalmával nem lehet odafigyelni a lefolyó rendszerre. Így a használatból adódóan egy idő után megkezdődik a lefolyó átmérőjének szűkülése. Tapasztaljuk, hogy a mosogató víz nehezebben megy le, tovább örvénylik a lefolyónál, hátra hagyva a szennyet, mely így könnyebben lerakódhat a lefolyó oldalára teljes dugulást okozva. A nagy forgalmú konyháknál alapkövetelmény, hogy a lefolyók jól átjárhatók legyenek.

A nagy forgalmú helyeken különösen fontos a dugulás elkerülése. A legtöbb, amit tehetünk a rendszeres karbantartás alkalmával, hogy forró vízzel átmossuk a lefolyót. Ilyenkor folyékony halmazállapotú lefolyó tisztítót használjunk a forró víz mellé, jó eséllyel az nem fog megtapadni a lefolyócső oldalán. Azonban az éttermi duguláselhárítás házi körülmények között nem-, vagy csak nagyon nehezen oldható meg. Célszerű minél hamarabb duguláselhárító szakemberhez fordulni a leállás, forgalomkiesés elkerülése érdekében.

Éttermi dugulás elkerülése


Az éttermi dugulás elkerülésének egyik záloga a rendszeres gépi karbantartás. Ezért célszerű olyan duguláselhárító szakembert kihívni, aki gépesített, így a kisebb-nagyobb dugulásokat könnyedén el tudja hárítani. A megelőző karbantartás előnye, hogy olyankor még nem áll fent a dugulás. Így elvégezhető munkaidő előtt vagy után is és nem utolsó sorban óriási

előnye, hogy nem kell bezárni a duguláselhárítás idejére, illetve nem kell zárva maradni. A megelőző duguláselhárítás segíti meggátolni a kellemetlen lefolyó szagokat is. Ilyenkor minden lefolyót, csatornát, csövet kitakarítunk, átmosunk, hogy semmi se maradjon vissza olyan dolog, ami dugulást okoz. Találkoztunk olyan esettel is, amikor a spirálozás sem segített, csak a WOMA nagynyomású géppel tudtunk eredményt elérni annyira makacs volt már a dugulás. Azonban ha nincs kiépítésből adódó hiba, illetve nem kerül a lefolyóba valami oda nem illő anyag vagy tárgy, elég a féléves karbantartást megejteni, ez azonban függ a forgalom és használat nagyságától.

Éttermi duguláselhárítás, konyhai zsírfogó alkalmazása


Éppen ezért, az éttermekbe a fekete és fehér mosogatókhoz zsírfogók alkalmazását javasoljuk. Költséghatékony és környezetbarát megoldás. Nem utolsó sorban a tisztítása egyszerű folyamat és még fennakadást sem okoz az étterem működésben. Minden éttermi és egyéb szórakozóhely duguláselhárítását vállaljuk, olyat is aminél mások már csak a fejüket csóválják. Wc, konyha , kézmosó, padló összefolyó duguláselhárítása. Éttermi duguláselhárítás garanciával Budapesten és Pest megyében. Étterem duguláselhárítás gyorsan, azonnali kiszállással ünnepnap és hétvégén is extra kiszállási díj nélkül.
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864