Duguláselhárítás Woma csatornatisztító gépekkel

Mit lehet tudni a Woma gépekről és technológiáról?

Duguláselhárítás Woma gépekkel. A WOMA technológia egy 1961-62-ben Németországban útjára indított lefolyórendszer tisztító technológia, amely nagy-, akár 4000 bar nyomással is képes vizet pumpálni a csőhálózatba, így oldva le az oda tapadt lerakódásokat. Csakhogy megértsük, ez a 4000 bar nyomás akkora, mint a világ legmélyebb pontjában a Mariana-árokban található nyomás négyszerese.

A duisburgi székhelyű WOMA cég első termék csoportja – az ATÜLAG, nagynyomású szennyvízcsatorna tisztító volt – mely forradalmasította az akkori iparágat. Azóta a WOMA a nagynyomású szivattyúk az egyik vezető gyártója lett, valamint nagynyomású és az ultra nagynyomású egységeket és ezek szerszámait, tartozékait gyártja, forgalmazza még. Az állandó kutatás és fejlesztés miatt manapság olyan rendszereket valósítanak meg, amelyek víznyomása akár 4.000 bar is lehet.
A WOMA technológia a Karcher család része. Az a csatornatisztító technológia, amit mi is alkalmazunk a lefolyótisztítás alkalmával egy ipari alkalmazásra kialakított berendezés, amely nagyon magas víznyomást alkalmazva tisztít. Ez a rugalmas, flexibilis, speciálisan kialakított tömlőből kipréselt nagynyomású víz minden az útjába kerülő lerakódást eltávolít. A technológia hatékonyságát a 100-120bar nyomással dolgozó vízsugár adja, amely a legmakacsabb lerakódásokon, eltömődéseken is áthatol, minden komolyabb probléma nélkül. A gép akár 100 liter vizet is képes percenként alkalmazni a dugulás elhárítás során. Arra figyelni kell, hogy a WOMA gép kezelését csak szakember végezheti, mivel nagy nyomású vízről beszélünk, amely avatatlan kezekben komoly sérülést is okozhat.

A WOMA technológia nagy erejű vízsugár segítségével távolítja el a csatornában keletkezett lerakódásokat, szennyeződéseket, dugulásokat. Végső esetben olyan fej is csatlakoztatható a készülékhez, mellyel akár gyökér benövéseket is el lehet távolítani a csatornából. Szinte nincs olyan helyzet, amikor a WOMA technológia tehetetlennek bizonyulna. Amikor ezt a WOMA dugulás elhárító rendszert alkalmazzuk, garantáltan hosszú időre megszűnik a probléma a lefolyó rendszerben. Nagyon hatékonyan, de ezzel együtt víztakarékosan működik a WOMA csatornatisztító gép, így nem terheli a környezetet, és ami a legfontosabb a pénztárcánkat sem. Környezetbarát, hatékony, alapos és gyors. Garantált eredmény=WOMA.

Duguláselhárítás Woma gépekkel. Hol alkalmazható a WOMA rendszer?


A WOMA technológiát a házon belül, és az utcai hálózaton egyaránt alkalmazni lehet. Egy rendkívül sokoldalú berendezésről beszélünk, mely a konyhai vagy fürdő szobai lefolyó vagy a wc, de akár a kerti ereszcsatorna eldugulása esetén is hatékonyan lehet segítségünkre. Ugyanakkor társasházaknál, magas toronyépületeknél, lakóparkoknál, esetleg gyáraknál előforduló dugulás sem jelent akadályt a WOMA számára, mindenfajta dugulásból múlt időt csinál. Nagyobb átmérőjű csatornarendszerek esetén (100mm-nél nagyobb) kifejezetten ajánlott a WOMA rendszer .

Miért a WOMA a leghatékonyabb duguláselhárító eszköz?


A WOMA berendezés a nagynyomású víz erejét kihasználva halad előre a csatornarendszerben, és a víz nyomásának köszönhetően mindent eltakarít az útjából. Ez ma az egyik legújabb és leghatékonyabb technológia ami a duguláselhárítás alkalmával a háztartásoknál alkalmazható. Maga a gép egy teherautóra van felszerelve és benzinmotor hajtja. A tisztításhoz szükséges vizet tartályból (ami esetleg szintén az autón van) vagy a vízhálózatból veszi. Mivel a csőben nagy nyomás uralkodik (100-120 bar), így csak az arra feljogosított személy kezelheti. Semmi esetre sem ajánlott avatatlan kéznek kezelnie a gépet! A nem megfelelő használat közben megsérülhet a csatorna oldal fala is, erre külön oda kell figyelni!
Nagyobb dugulások, gyökér benövések, kő lerakódások (esetleg sóder, iszap, zsír) esetén különböző fejekkel lehet felszerelni, hogy semmi, de tényleg semmi ne álljon az útjába.

Mi garantálja a sikert, ha a duguláselhárítás Woma gépekkel történik ?

A sikert a csőben levő nagy nyomás garantálja, amely iszonyú erővel nyomja szét a dugulást, különböző speciális fejekkel szerlehető fel a további hatékonyság érdekében. A szerszámboltokban, barkácsáruházakban kapható nagynyomású autómosók, egyéb gépek, nem tévesztendők össze a WOMA technológiával. Ilyen berendezés nem vásárolható és nem bérelhető áruházakban. És ami a legfontosabb nem is ajánlott! WOMA technológiás csatornatisztítással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864