Piszoár duguláselhárítása

A piszoár duguláselhárítása nem egy elterjedt munkafolyamat. De mi is a piszoár? Általában férfiak (de van már unisex változata is!) számára szolgáló, falra szerelhető vizelet leadási hely, amely lehet nyilvános helyen és magán lakások mosdójának része is. Lehet egyesével felszerelt, külön álló, és van belőle olyan is, amit egyszerre többen is használhatnak. Sőt a nagy nyári fesztiválok. sportesemények alkalmával mobil változat is létezik belőle. Minket általában a nyilvános helyre szerelt piszoár duguláselhárítás miatt szoktak kihívni, magánlakásokban még kevésbé elterjedt.

Legtöbbször olyankor keresnek minket, amikor a helyzet tarthatatlan, mivel ezeken a helyeken rengeteg vizelet szokott lefolyni. Sajnos azonban minimális öblítés mellett, így a dugulás elkerülhetetlen.

A piszoár dugulásának okaiA piszoár dugulását elsősorban a vizeletben található húgykő okozza, amely a fali csatlakozásnál vagy a szifonnál képes a lerakódásra rengeteg kellemetlenséget okozva. Gond lehet még a szűrő részbe kerülő rágógumi, cigaretta csikk, wc papír, összegyűrt számla, stb. által okozott dugulással. A dugulás előjele lehet a furcsa hang a lefolyáskor, a bűz vagy a lassan lefolyó víz.

Piszoár dugulásának megelőzése


A piszoár dugulását késleltethetjük, amennyiben megfelelő mennyiségű vizet használunk öblítéskor, illetve a napi használat után alaposan átmossuk a rendszert (akár több adag vízzel, vegyszerekkel, sósavval). Ott, ahol aránylag nagy forgalom van, mindenképpen ajánlott egy plusz szűrő használata, valamint a szagokat kis szagsemlegesítő illatgolyócskákkal vagy citromlével is mérsékelhetjük. Olcsó, ügyes praktikákkal sokat spórolhatunk, főleg a több 10.000 ft-os javítási költségeken.

Amennyiben nem sikerül érdemi eredményt elérni célszerű duguláselhárító szakember segítségét kérni a mihamarabbi megoldás érdekében. Azt tudjuk, hogy az az illat, ami a nyilvános piszoárból árad, az egy igen kellemetlen élménnyel tud gazdagítani mindannyiunkat. A sok használat, a kevés öblítő folyadék, a szűrő hiánya, a ritka karbantartás mind oda vezet, hogy előbb utóbb találkoznunk kell.

Piszoár dugulás elhárítása


Azonban ma már vannak az ún. intelligens, önműködő, akár infrás piszoárok, amelyek mozgásérzékelővel vannak ellátva, így automatán, víztakarékosan üzemelnek. Elegendő vizet használnak öblítéskor (1-1,5 liter), minimumra csökkentve az kellemetlen illatok „élményét”. Amennyiben piszoár felszerelésén gondolkodik otthon vagy a munkahelyén, mindenképpen ilyet válasszon. Kevesebb karbantartást igényel és a meghibásodás is kevesebb alkalommal szokott előfordulni. Vannak olyan vízmentes zománcozott piszoárok is, melyek teljes egészében megakadályozzák a vízkő lerakódást. Így a modern bűzelzáró patronnak köszönhetően teljesen szagtalan működést tesz lehetővé. Bőségesebb vízöblítés mellett a piszoár duguláselhárítása is elkerülhető.

Azonban ha nincs ilyen hiper szuper piszoár önnél felszerelve és a felsorolt problémák közül valamelyiket is észleli, forduljon hozzánk bizalommal. Magánlakás vagy nyilvános hely, busz pályaudvar vagy vasúti váróterem mosdója, strand büfé wc-je nekünk nem számít. Több tíz éves tapasztalattal, teljes gépparkkal állunk rendelkezésre. Gyorsan, pontosan érkezünk, tisztán dolgozunk, valamint munkánkra garanciát vállalunk.
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864