Duguláselhárítás ár

A duguláselhárítás ár vagy árak meghatározásakor több szempontot is figyelembe kell vegyünk.
  • Milyen mértékű a dugulás, teljesen elzárja a víz útját vagy még leszivárog a szennyvíz?
  • Hol található a csőhálózaton belül?
  • Mélyen a falban van, vagy csak a lefolyó torkánál?
Az árak megszabásakor már a telefonos egyeztetésnél fogalmat alkotunk, de a végleges ár csak a helyszínre érve, szemlevételezés után lehetséges. Az általunk megadott árak tehát látatlanban megadott árak.

Sokszor vetődik fel a kérdés, hogy olcsó duguláselhárítót válasszak vagy drágábbat? Ha az olcsóbb mellett teszem le a voksomat fenn áll a veszélye, hogy többször is vissza kell hívjam, míg a drágább általában megbízhatóbb is. És ha nem kell többször visszahívjam, hogy csinálja meg rendesen, akkor a drágább még olcsóbb is lehet! A túl olcsó duguláselhárítás mindig furcsa számunkra, mert költségei mindenkinek vannak. A gépek megvásárlása, fenntartása, a gépkocsik üzemeltetése, az egyéb járulékok mindenki számára adottak. Azonban mivel nincs két egyforma ház sem (vagy csak kevés esetben), így nincs két egyforma dugulás sem, vagyis az árak is változók lehetnek.

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?


Minden árkalkuláció csak az adott helyen érvényes. A telefonos egyeztetés alkalmával már egy előzetes árat meg tudunk adni, de a végleges árajánlat csak a helyszínen, megtekintés után adható. Az árakat növelheti, ha falbontásra kerül sor, ezt azonban szeretjük teljes egészében elkerülni, azonban előfordul, hogy nem lehetséges. Extrém esetben a wc tartályt vagy a wc csészét is le kell szedjük, vagy a zuhanyzót kell felemeljük. Ezek a költségek emelkedésével járhatnak.

Előfordul más szolgáltatóknál, hogy beleépítenek az áraikba egyéb költségeket, úgymint kilométerpénz, kiszállási díj, hétvégi-, ünnepnapi, éjszakai díjazás. Nálunk ilyen nincs, biztosíthatjuk önöket, hogy semmilyen extra költséget nem építünk bele az árainkba.

Duguláselhárítás ár Budapest


A duguláselhárítás ára Budapest esetén sem változik. Minden esetben a helyszínen tudunk végleges árat adni, legyen az családi ház, társas ház, lakópark vagy belvárosi bérház. Az ár ilyen esetekben is a dugulás mértékétől, helyétől, nagyságától, bonyolultságától függ. Kell e gépeket használjunk, milyen mértékű a dugulás és mennyi ideig tart az elhárítása. Házon belül van e a dugulás avagy kívül?

A kiépítés hibájából adódott a dugulás vagy később, használat közben alakult ki? Látható, hogy sok összetevője van az áraknak, azonban mint minden ez a fajta probléma is megoldható, amennyiben megfelelő szakemberhez fordul.

Duguláselhárítás fix áron garanciával


A mi esetünkben tehát nem kell rejtett költségekkel számolnia. A telefonon kialkudott ártól csak kismértékben térhetünk el, azt is csak extrém esetekben. Nem számítunk fel kiszállási díjat, egyéb költségeket, viszont gyorsan érkezünk, a telefonos megkeresésétől számítva egy órán belül a helyszínen lehetünk. Duguláselhárítás árak megállapítása telefonon azonnal, és forintra kerekítve a helyszínre érve, minden lehetséges szempont és hiba feltérképezése után. A legmodernebb gépparkkal (WOMA) rendelkezünk, valamint szükség esetén kamerás csatornavizsgáló berendezést is tudunk alkalmazni a dugulás feltárásának érdekében. Hívjon minket, megéri! Duguláselhárítás fix áron, garanciával, rejtett költségek nélkül. Duguláselhárítás a legjobb áron.
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864