Hotel duguláselhárítás

Nagy forgalmú vendéglátóhelyeken (hotel, hostel, diákszállás vagy munkásszálló) a dugulás különösen kellemetlen helyzetet eredményez, mivel a vendégeknek ilyenkor átmenetileg korlátozniuk kell a vizes helyiségek használatát, ami egy sokszobás hotel esetében komoly presztízsveszteséget jelent. Azonban a hotelekben sajnos a dugulások összes formája előfordul. A lefolyókba, csővezetékekbe véletlenül beleejtett tárgyaktól kezdve a papírokkal teletömött és emiatt eldugult wc-k, lefolyók, csatornák jellemzők ezekre a helyekre.

A hotelekben és vendégszállásokon a vendégek, turisták aránylag kevés időt töltenek ezeken a helyeken és mivel nem ismerik a helyi szokásokat, bele dobhatnak/ejthetnek a wc-be oda nem illő dolgokat, de olyan is előfordult már, hogy nem tudják megfelelően lehúzni a wc-t, elzárni a csapot. Sokszor gondolják, hogy saját országuk szokásai nálunk is működnek, a náluk kiépített csatornarendszerhez hasonló a miénk is, de többször előfordul, hogy ez nagyon nem így van.
A hotelekben sokszor megesik, hogy egyszerre használják a tusolót, wc-t, kézmosót és a rengeteg lefolyó víz sok szennyet is visz magával, amit a csatornahálózat nem bír elnyelni, és ez sok kosz idővel lerakódik a lefolyók oldalán, ami duguláshoz vezet. De a szállodák wellness részlegei is potenciális veszélyforrások a gyakori és rendszeres használat miatt. A sok haj, tusfürdő egyéb krémek kiválóan össze tudnak állni egy olyan tömör masszává, amit csak a duguláselhárítás során lehet a lefolyó rendszerekből eltávolítani.

Duguláselhárítás szállodákban


Ha dugulás alakul ki ezeken a szálláshelyeken az roppant kellemetlen mind a vendégek, mind a szálloda üzemeltetője számára. Teljesen le kell állítani a csatorna és víz használatot a szállodában, de legalábbis a duguláselhárítás idejére. Szag, kosz, kellemetlenség jellemzi a duguláselhárítás folyamatát, amiből jobb a vendégeket kihagyni.
Nagyobb dugulások kialakulásakor illetve azok elhárításakor – amennyiben az falbontással is jár – még az is előfordulhat, hogy a munkálatok ideje alatt a ház addig nem tud vendégeket fogadni, amíg a duguláselhárítás tart. Presztízs és anyagi kiesés egyszerre, ami a legkárosabb a vendéglátóhely vagy szálloda számára.
Éppen ezért a rendszeres megelőző karbantartást ajánljuk minden ilyen helyen. Kisebb kellemetlenséggel jár és akár este, éjjel vagy korán reggel is elvégezhető anélkül, hogy a vendégek bármit is észlelnének belőle.

Ilyen esetben a diszkréció egy teljesen elvárható dolog a duguláselhárító részéről és mi élünk is a diszkrécióval a munkavégzés során. Csöndben (a gépek zúgása az adott, sajnos azzal még mi sem tudunk mit kezdeni), tisztán dolgozunk, magunk után kitakarítva távozunk, anélkül, hogy a vendégek nagy része bármit is észrevenne.

Hostel duguláselhárítás

A hostelek vendégei és vendégkörei kicsit másabb világot képviselnek a hotelek szállóvendégeihez képest. Bár ezek a vendégek is tudnak viselkedni, nagyságrendileg többször fordul elő, hogy szükség van a munkánkra, mint a hotelek, szállodák esetén. Egy közösen átbulizott éjszaka után bizony a vendégeket is kellemetlenül éri a dugulás, nem csak a szállásadót. Hogy keletkezett a dugulás, ki által, ki kihez forduljon? Ráadásul egy idegen országban. Természetesen hozzánk bizalommal fordulhat duguláselhárítás alkalmával. Szerencsére rendszeresen meg is teszik a szállásadók vagy recepciósok, hogy azonnal duguláselhárító szakemberhez fordulnak, a nagyobb dugulás és probléma elkerülése érdekében.

Ami a hotelekben fontos, hogy gyorsan, diszkréten, tisztán, mindenki megelégedésére végezzük a duguláselhárítást az a hostelek esetében is szempont. Immár több mint tíz éve folytatjuk munkánkat és végezzük a duguláselhárítás különböző fajtáit sok ezer megrendelő megelégedettségére.

Duguláselhárítás hotelben, szállodában, hostelben gyorsan, soron kívül, azonnal garanciával, tisztán, diszkréten.
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864