SOS duguláselhárítás

Sos duguláselhárító gyorsszolgálatunk egész évben áll rendelkezésre, napi 24 órában fogadjuk hívását. Ha már kialakult a dugulás, ne várjon túl sokat az elhárítással, mielőtt még nagyobb baj keletkezne. Megkeresése után a lehető legrövidebb időn belül érkezünk a telefonon leegyeztetett helyszínre és haladéktalanul megkezdjük a hiba feltérképezését és annak elhárítását.

Több mint egy évtizede foglalkozunk már Sos duguláselhárítással, csatornatisztítással és a duguláshoz kapcsolódóan mindenféle megelőző és karbantartó tevékenységgel. Amikor a szennyvíz nem folyik le, ne adj’ Isten visszafolyik és megjelenik a fürdőszobában, wc-ben, kertben, tudjuk, hogy az első reakció a bosszúság, kétségbeesés. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött és az sos duguláselhárítás során végzett számtalan elhárítás alkalmával szerzett tapasztalat mondatja velünk: Csak semmi pánik, itt vagyunk! Miután feltérképeztük a problémát, behatároltuk a dugulást akár a lakáson belül, akár kívül legyen az, minden olyan esetet megoldunk, amit más már lehetetlennek tart. A legmodernebb kamerás duguláselhárító gépparkkal (WOMA) állunk rendelkezésre, hogy se minket, se önt ne érje meglepetés.
Az a célunk, hogy minél kevesebb gondot okozva, minél hamarabb elvégezzük a duguláselhárítást, ne növeljük tovább az amúgy is kellemetlen helyzetet. Sajnos a kemény víz néhol akár több milliméter vastag, érdes vízkőréteget képez a csatorna falán, amiben aztán megtapadnak a szennyvízben található szilárd részek. Így beszűkítve a lefolyó keresztmetszetét, amely így az idők folyamán duguláshoz vezet. Ilyen esetben mindig a Woma duguláselhárító, tisztító gépet hívjuk segítségül. A WOMA gép a csőhálózatban nagy nyomással (120-200 bar) lövelli a vizet maga előtt, minden útjába kerülő szennyeződést kimosva onnan. Ez sajnos otthoni, házilagos módszerekkel nem kivitelezhető, mindenképpen duguláselhárító szakember segítsége szükséges.

SOS duguláselhárítás szolgáltatásunk


Abban az esetben, ha a lefolyóban összegyűlt hajszálak, vagy a padló összefolyóban felgyülemlett mosószer maradékok okozzák a bajt, könnyebb dolgunk van, de a kitisztítás után, mindig célszerű átmosni is a rendszert. Az esetek nagy részében falbontás nélkül dolgozunk. Viszont ha a csatorna vagy a lefolyórendszer meghibásodása, törése vagy a helytelen kiépítése miatt már komolyabb javításra szorul a hálózat, akkor is rendelkezésre állunk. Célszerűbb egyszer szétbontani a csatornarendszert, mintsem kéthetente kihívni az sos duguláselhárítás szakembereit. Azonban ilyen bontások alkalmával is igyekszünk a lehető legkörültekintőbben eljárni és a leggyorsabban végezni, szem előtt tartva a költséghatékonyságot.
Ilyenkor a munka olyan, mintha a miénket csinálnánk otthon, mert tudjuk egy jól, gyorsan, tisztán elvégzett munka kiváló ajánlólevél a jövőt illetően. Ha bármilyen kezdődő vagy már kialakult problémát észlel a lefolyórendszerével kapcsolatban, vagy csak megelőző karbantartást szeretne végeztetni, hogy ne legyen probléma, keressen minket.

SOS duguláselhárítás szolgáltatásunk magában foglalja a wc, zuhanytálca, konyhai mosogató, bidé, piszoár, kád vagy a fürdőszobai padlóösszefolyó kitisztítását. Valamint a lakások, társasházak, lakóparkok strang vezetékeinek bármilyen típusú duguláselhárítását, karbantartását Budapest vonzáskörzetében és Pest megyében. Garanciával, gyorsan, tisztán, költséghatékonyan.

Bármilyen házban, épületben, társasházban, középületben, bárhol ahol van csatornavezeték számíthatnak az SOS duguláselhárítás szakembereire.
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864