Gyors duguláselhárítás

Gyors duguláselhárításról akkor beszélhetünk, ha gyorsan értesülünk a dugulásról, így gyorsan tudunk reagálni illetve a helyszínre érkezni. Ehhez elsősorban az kell, hogy ön, amikor a dugulás kialakulásának első jeleit észleli, azonnal értesít minket. Ilyenkor gyorsan tudunk intézkedni mivel gyorsan (akár egy órán belül) is a helyszínre érhetünk.

Vállaljuk az összes fajta és átmérőjű lefolyó és csatorna duguláselhárítását, kitisztítását, megelőző karbantartását gyorsan, szakszerűen, garanciával. Lehet ez a lefolyó a fürdőszobában, konyhában, avagy a kertben, magánházaknál, lakásokban, társasházakban, lakóparkokban. Munkánkhoz a legmodernebb gépeket (Rothenberger és WOMA) használjuk, így gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni a dugulás adta problémákra. Ne feledje! Ha gyorsan értesülünk a dugulásról, akkor azt gyorsan el is tudjuk hárítani! Ezért fontos, hogy már azonnal értesüljünk a dugulásról, mert minél később hív minket, annál nagyobb dugulással kell megbirkóznunk.

Duguláselhárító gyorsszolgálat

Gyorsszolgálatunk a duguláselhárításban szerzett évtizedes tapasztalattal áll rendelkezésre otthonában, munkahelyén, nyaralójában, bárhol a környezetében ahol dugulást tapasztal. Vállaljuk közintézmények, iskolák, önkormányzatok, lakóparkok, bevásárlóközpontok duguláselhárítását azonnal, akár egy órán belüli kiszállással.
Gyorsan, garanciával dolgozunk és a legmodernebb gépparkkal rendelkezünk.

Hívjon gyorsan és bizalmát mi szakszerű munkával háláljuk meg.

Kikből áll a duguláselhárító gyorsszolgálatunk?Elsősorban olyan megbízható, tapasztalt, több mint 10 éves szakmai háttérrel rendelkező kollégákból áll csapatunk, akik munkájukra igényesek.

Miért is fontos ez, illetve honnan ismerszik meg a jó duguláselhárító szakember?

Azért fontos, hogy tapasztalt legyen a kolléga, hogy ne érje meglepetés amikor a munkaterületre ér és ott találkozik a dugulással. Fontos továbbá, hogy gépesítve legyen, illetve az összes olyan szerszámmal rendelkezzen, amely a munkák folyamán szükséges lehet (Rothenberger spirálozó gépek, magas nyomású csatornamosó gép (Woma), vákumos pumpa, stb.) Munkájára igényes a jó szakember, felelősségteljesen dolgozik és maga után mindig összetakarít, majd fertőtlenít. Csapatunk tagjai mind ilyen tapasztalt kollégák, bátran ajánljuk őket. Semmilyen dugulástól nem riadnak vissza. A helyszínre érve azonnal átlátják a munka jellegét és a megfelelő gépekkel azonnal nekilátnak a munka elvégzésének. Nem alkalmaznak kisbetűs részt a végösszeg megállapításánál, ön csak azt az összeget fizeti, ami előre le lett fixálva.

Mivel segítheti a szakember munkáját a tulajdonos?


Elsősorban azzal, hogy azonnal hívja gyorsszolgálatunkat. Pontosan megadja a címet és azt, hogy melyik lakrészben van a dugulás. A feltett kérdésekre a legjobb tudása szerint válaszol, illetve elmondja, hogy próbálta e házi körülmények között elhárítani a dugulást. Autójával eláll az útból és társasház esetén segít parkolót találni a helyszín közelében. Minden olyan eszközt, bútort elrak a munkavégzés útjából, ami akadályozhatja a duguláselhárítást.
Így egymás munkáját segítve gyorsabban végezhetünk a dugulással, mert mindenkinek ez az érdeke.

Duguláselhárítás szakemberekkel, gyorsan, pontosan, szakszerűen, garanciával. Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében extra kiszállási díj nélkül.
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864