Duguláselhárítás falbontás nélkül

A duguláselhárítás falbontás nélkül az elsődleges célunk. Mivel a dugulás kivétel nélkül mindig a lehető legrosszabbkor jön, a problémáinkat csak tovább növeli, ha még a falat is bontani kell. Ilyenkor feltesszük a kérdést, hogy miért pont nálam alakult ki a dugulás, miért pont most?

A dugulás az ingatlan állapotától, korától függetlenül bármikor, bárhol, bárkinél kialakulhat. Ezt nem fenyegetésként mondjuk, hanem tényként állapítjuk meg, hosszú évek tapasztalatára hagyatkozva. A hosszú ideje használt csőrendszer lezsírosodik, falán megtapad a sok szennyeződés, amely később egy góccá összeállva duguláshoz vezet. Ennek az oka a mindentől függetlenül a helytelen használat is lehet. Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a túl sok sampon, tusfürdő, mosószer, egyéb szépségápolási szer, a sok zsiradék és mosogatószer a konyhában, sok haj a fürdőben, a wc-be dobott a wc papír gurigája, vagy a beöntött macskaalom mind a duguláshoz vezető út mérföldkövei.

Duguláselhárítás falbontás nélkül

A rendeltetésszerű használat mellett is eldugulhat a lefolyó rendszer, hát még ha olyan dolog kerül bele, ami nem oda való. Ilyenkor mindenképp indokolt a szakember segítsége. Duguláselhárítás bontás nélkül nagyobb, makacsabb dugulások esetén csak megfelelő gépekkel és szerszámokkal végezhető el szakszerűen, garanciával. Hála Istennek ma már a lehető legjobb, legmegbízhatóbb gépek állnak rendelkezésre, így a duguláselhárítás bontás nélkül is kivitelezhető. Amikor már minden házi praktikán túl vagyunk, már bevetettük az összes szert, ismert vagy újonnan megismert trükköt, ismerősöktől, kocsmai cimboráktól hallott fortélyt, de a víz még mindig nem folyik le, biztosak lehetünk benne, hogy duguláselhárító szakember segítségére van szükségünk.
A bontás nélküli duguláselhárítással ön rengeteg energiát spórol meg, mivel maga a bontás eleve sok kosszal jár és a helyreállítás is egy piszkos munka, ráadásul igen költséges is. Mindenképpen célszerű olyan szakemberekkel felvennie a kapcsolatot, akik a dugulástelhárítást bontás nélkül is el tudják végezni.

Duguláselhárítás bontás nélkül, Woma gépekkel

Azonban nem kell megijedni, mert manapság már olyan pontos csőkamerák állnak rendelkezésre, amelyek centiméter pontossággal megmutatják a dugulás helyét, így nem kell keresgetni azt a falban, padlóban lévő csőhálózatban.
Bevezetjük a száloptika végét a csatornahálózatba és kívül egy monitoron keresztül láthatjuk mi is van a lefolyóban. Ha már felkutattuk a dugulás helyét, jöhet a csatorna kitisztítása.
Erre a munkára kifejlesztett WOMA gépek a legjobbak, ilyenekkel dolgozunk mi is. A nagynyomású cserélhető fejjel ellátott gép, ott fejti ki hatását a csőrendszerben ahol kell, minden piszkot, lerakódást, fagyökér benövést eltakarítva az útjából. 120-200 bar nyomással préseli ki magából a vizet, lemosva a cső faláról minden lerakódást, koszt, szennyet. Egyéb ipari felhasználásra is alkalmas szívó és nyomó pumpával, csőtisztító spirálokkal is rendelkezünk, hogy ha dugulást észlel otthonában, azonnal hívjon minket és mi maradéktalanul minden lefolyót garanciával kitisztítunk. Mivel a dugulás eleve egy kellemetlen dolog igyekszünk a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezni. Ezt akár a hívástól számított egy órán belül lehetséges is lehet, és azonnal munkához is látunk. Tisztán dolgozunk. Több mint 10 éves tapasztalattal állunk rendelkezésre, és bátran állíthatjuk, számunkra a dugulás nem hordoz újdonságot magában.

Egy dolgot ígérhetünk: a falhoz csak a legextrémebb helyzetekben nyúlunk! Azonban ilyen esetekben mindig egyeztetünk a megrendelővel.
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864