Duguláselhárítás menete

A duguláselhárítás menete és folyamata nem minden esetben egy könnyen meghatározható folyamat, mert minden munka és minden dugulás más és más. Így minden fajtához külön-külön kell alkalmazkodni és mindegyiknél nagyon alaposan fel kell térképezni a problémát, hogy a megoldás alkalmazható legyen. Első lépésként mielőtt kihívjuk a szakembert, érdemes lehet a háztartásban használt lefolyótisztító szereket kipróbálni, illetve más egyéb háztartási praktikákat megfontolni.

Ha az otthon használt eszközök és szerek nem hozták meg a várt sikert és a dugulás még mindig fent áll, hívhatjuk a szakembert. Ahhoz, hogy a szakember pontosan fel tudjon készülni a problémára az alábbi kérdéseket teheti fel. Próbálja meg a problémát amennyire csak lehet pontosan körülírni. Ezzel pontosíthatjuk a munka árát és a munka elvégzésének idejét. A pontos ár mindig a helyszíni felmérés után lesz fix.
Felmerülő kérdések és a duguláselhárítás menete:

  • melyik kerületben vagy milyen területen van a dugulás
  • az épület típusa (társasház, kertes ház, intézmény, vendéglátóegység, stb)
  • kültéri vagy beltéri a dugulás
  • mi dugult el (mosdó, mosogató, wc, kád, csatorna, stb)
  • a dugulás milyen típusú szakaszt érint (alapvezeték, szakaszvezeték, stb)
  • mekkora a cső átmérője, amiben a dugulás keletkezett
  • feltételezhetően mitől dugult el a problémás szakasz és a mekkora a dugulás mértéke
  • mennyi ideje áll fenn a dugulás
  • történt-e próbálkozás házilagos megoldással

A duguláselhárítás menete és folyamata


A duguláselhárítást végző szakember csapatunk Budapest és Pest megye területén 1 órán belül megérkezik. Az 1 órán belüli kiszállás függ attól, hogy hova kell menni pontosan (a forgalom miatt).
Milyen gyorsan megközelíthető, illetve az épülethez milyen közel lehet megállni az autóval a szerszámok behordása végett. Az előzetesen telefonon kapott információk birtokában, és a személyesen szemrevételezett helyszín bejárása után pontosan meghatározza a dugulás helyét és mértékét, majd előkészíti a megfelelő szerszámokat a dugulás elhárítására. Szükség esetén üzembe helyezi a dugulás elhárító gépet.

A legmodernebb eszközökkel dolgozunk. A WC lefolyóvezetékben keletkezett dugulás az egyetlen, amit bár ritkán, de elengedhetetlenné tesz a WC csésze megbontását. Minden más esetben gyorsan, tisztán és bontás nélkül megszüntetjük a dugulást, átmossuk a kitisztított szakaszt, majd leellenőrizzük a hibátlan lefolyást. A duguláselhárítás technológiája a spirálos vagy magasnyomású mosatás. A dugulás a legtöbb esetben spirálos módszerrel eltávolítható, a magasnyomású eljárást ritkán alkalmazzuk és azt is inkább csak kültérben. Amit TILOS addig ameddig a szakember kiér: A lefolyók és a víz használatát mellőzni kell ameddig a szakember meg nem érkezik, ne tetézzük tovább a bajt.

A munka ideje még függhet attól is, hogy a csőszakasz hozzá féréséhez mit kell leszerelni? (wc, szifon, piszoár stb) ez mind plusz időt vesz igénybe, illetve a vissza szereléshez kell e használni bármilyen segédanyagot pl: wc leültető gumi, leültető csavar, szifon, tömítés, sziloplaszt stb. A cégünk elvei közé tartozik: az adott szó és ígéret, pontosság, tisztaság, precizitás.

A legfontosabb minden általunk elvégzett munkára 1 hónap garanciát adunk!

Duguláselhárítás 1 órán belül, rejtett költségek nélkül, kiszállási költségek nélkül, azonnal 0-24 Non- Stop, Fix áron az év minden napján elérhetőek vagyunk. Miben tudunk segíteni: Duguláselhárítás, mosogató duguláselhárítása, padló összefolyó tisztítása, wc duguláselhárítása, mosógép lefolyó vezetékének duguláselhárítása, lefolyótisztítás, vegyszeres

Szolgáltatásaink:
lefolyótisztítás, csatorna mosás,
lefolyótisztítás, akna tisztítás, lefolyó karbantartás.
kézmosó szifon tisztítás, szuez szifon tisztítás, esővezeték
lefolyójának tisztítása, dugulásának megszüntetése, lefolyócső gyökértelenítése,
zsírtalanítás, kád lefolyóvezeték duguláselhárítása, zuhany lefolyó tisztítás, csatorna szag feltérképezése.

Budapest minden kerületében 1 órán belül!

Ne feledje, duguláselhárítás profi szakemberekkel az I kerületben, II kerületben, III kerületben, stb Pest megy hozzánk legközelebbi területein: Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Biatorbágy, Budakeszi, Zsámbék, Bicske, Herceghalom, Páty, Százhalombatta, Tárnok, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Telki, Dunavarsány, Fót, Gödöllő, Göd, Gyál Gyömrő, Üllő és környékén!
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864