Rólunk

Néhány szóban bemutatkozunk: vállalkozásunk fő profilja a duguláselhárítás, mely során ingyenes felméréssel, korrekt áron, a lehető leghamarabb állunk ügyfeleink rendelkezésére. Több éves tapasztalattal vállaljuk különféle lefolyórendszerek tisztítását a legkorszerűbb berendezések és eszközök használatával. Mentesítjük a szennyvíz lefolyókat, esővíz csőhálózatokat a dugulásoktól. Épületen kívüli és beltéri mosdók, zuhanyzók, WC-k lefolyócsöveinek duguláselhárítása akár bontással és felújítással együtt is lehetséges.

Kiszállási területeinket illetően, egész Budapest és Pest megye területén elérhetőek a következő szolgáltatások:

  • Duguláselhárítás
  • WC duguláselhárítás
  • Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás
  • Zuhanyzó duguláselhárítás
  • Fürdőkád duguláselhárítás
  • Mosogató duguláselhárítás
  • Strang alapvezeték duguláselhárítás
Rólunk mondták:

Előre megbeszélt időpontban, gyorsan érkezett, pedig hétvégén volt szükség a segítségére. Előre megbeszélt árat tartotta. Mindenre odafigyelt, elmondott jó néhány plusz tanácsot mire figyeljünk a továbbiakban. Udvarias, korrekt, szakmailag felkészült fiatalember. A lehető legtisztábban dolgozott, koszt nem hagyott maga után. A jövőben is őt fogom keresni. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek. (Szabó Gábor).

Nagyon korrekt szakember, a társával együtt készségesen, hamar, orvosolták a problémát. Maximálisan elégedett vagyok! Ha netalán legközelebb is probléma merülne fel, 100% hogy őket keresem fel, illetve ajánlom ismeretségi körömben. (Papp Lotti).

Tibor nagyon korrekten felhívott, hogy pár percet késni fognak. Mindig meghatódom, amikor egy szakember nem veszi alapul, hogy órákat kell rá várni a megbeszéltekhez képest. Nagyon vidámak, szimpatikusak voltak mindketten, az elhárítást sokszori ellenőrzéssel megcsinálták, keményen megdolgoztak vele. Ami még pozitívum nagyon, hogy utána nem levonultak, hanem igyekeztek mindent rendben hagyni, ami szintén nagyon ritka. Azt kell, hogy mondjam, egyedülálló ilyen precíz, korrekt szakembert találni manapság, árban valamivel kedvezőbbek is, mint a versenytársaik, szóval csak ajánlani fogom őket minden ismerősömnek, szükség esetén. Köszönöm a munkát, és további sikeres vállalkozást kívánok! Üdv, Bálint (7. kerület, Rumbach Sebestyén u.)

Maximálisan meg voltam velük elégedve a munkájukkal és a hozzáállásukkal is. Rugalmasak voltak az időponttal kapcsolatban, alkalmazkodtak a gyermekemhez, aki miatta nem volt mindegy mikor jönnek. Gyorsan, jól végezték el a munkájukat, köszönöm! (Káldi Anikó)

Cégadatok

Cégnév: PROFI-TŐR 2000 Bt.
Cím: 2040 Budaörs, Beregszászi u. 28.
Adószám: 24584517-2-13
Cégjegyzékszám: 13-06-023538
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864