Duguláselhárítás garanciával

Sok, sőt rengeteg helyen jártunk már segíteni a dugulás okozta problémán, és szinte mindig szóba kerül a garancia.

Mire is terjed ki az általunk adott 1 hónapos garancia? Természetesen a saját magunk által elvégzett munkánkra, a dugulás elhárításra, a csatorna, lefolyó kitisztításra. De nem terjed ki a rossz kiépítés során keletkezett problémákra, amennyiben a cső átmérője szűk, ha sok benne a kanyar, ha messze van az utcai csatornarendszer, ha a cső lejtése nem megfelelő, illetve ha a falon belüli illesztések, tömítések rosszak, elavultak. Más munkájára érthetően sem mi, sem más nem vállal felelősséget.
Duguláselhárítás garanciával Budapesten és vonzáskörzetében szakszerűen és profin. A munkánkra vállalunk és adunk is garanciát, mert tudjuk az általunk elvégzett csatornatisztítás hosszú távon megoldja a problémákat, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne kellene rendszeresen kitisztítani, karbantartani a lefolyó rendszert. Akkor is hívhat bennünket, ha úgy tűnik, hogy kezdeti stádiumban van a dugulás. Ugyan még lefolyik a kád vagy a konyhai lefolyó, de már lassabban megy le a víz, és sokáig örvénylik, szinte gondolkodik a víz a lefolyónál. No, ilyenkor már mi kellünk.

Dugulás elhárítás garanciával szakszerűen. Hívjon-jövünk.

Duguláselhárítás garanciával, falbontás nélkül


Manapság már sokféle módszer van arra, hogy az amúgy is kellemetlen szituációt, amit a dugulás jelent gyorsan, szakszerűen, garanciával elhárítsuk, az ön legnagyobb megelégedésére. Tudjuk, a falbontás nagy felfordulással jár, ami még tovább növeli a káoszt a lakásban, ezért nem is alkalmazzuk. Ehelyett, a kőkorszaki megoldás helyett, segítségül hívjuk a technikát. Szerencsére rendelkezésünkre állnak a modern lefolyó tisztító berendezések, mint például a WOMA dugulás elhárító csőtisztító gépcsalád, így könnyedén falbontás nélkül dolgozhatunk.
Kamerás rendszerekkel szinte milliméteres pontossággal megállapítható, hogy a csőrendszerben hol található a dugulás, és milyen jellegű a probléma. „Sima” dugulásról van e szó, vagy valami oda nem illő anyag vagy tárgy okozta-e a gondokat?

Minden esetben arra törekszünk, hogy minél kevésbé tetézzük jelenlétünkkel a dugulás okozta kellemetlenségeket, és igyekszünk falbontás nélkül dolgozni. Az esetek 98 %-ban ez sikerül is, de sajnos van olyan alkalom is, amikor a bontás elkerülhetetlen, de ez egyáltalán nem jellemző. Duguláselhárítás falbontás nélkül a legkönnyebben spirálos csatornatisztítóval végezhető el. Ez egy gépi csatornatisztító berendezés, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy eltávolítsa a lerakódásokat, fennakadásokat.

Ezért figyelni kell, hogy semmilyen oda nem illő anyag ne kerüljön a wc-be (akasztós wc illatosító tégely, törlőkendő, stb) vagy a kádba (fürdés után szedjük ki a hajat, vagy használjunk lefolyó szűrőt), tusfürdős flakon kupak), illetve vettünk már ki padló összefolyóból hónalj stiftet is. Ezek a problémák egy kis odafigyeléssel elkerülhetők lettek volna.
Mi azért vagyunk, hogy önnek amennyiben gondja van a lefolyó rendszerével, azonnal reagálni tudjunk és szakszerűen, garanciát adva saját munkánkra elhárítsuk a problémákat.

Duguláselhárítás megelőzése


Elvileg minden csőben keletkezhet dugulás, ahol szennyvíz folyik. Ilyenek a konyhai lefolyó, a kád, a wc, a piszoár, a padló összefolyó, de a klíma is el tud dugulni, illetve a kerti esőcsatorna lefolyó része is. Hosszú pályafutásunk ideje alatt szinte már mindegyik esethez volt szerencsénk, és biztosíthatjuk önöket, hogy mindegyik alkalommal sikerrel vettük az akadályokat.

Célszerű odafigyelni és időt szánni a megelőzésre, karbantartásra. Amennyiben hetente, kéthetente vagy havonta, tehát többé kevésbe rendszeresen forró vízzel átöblítjük lefolyóinkat, nagyban csökkenthetjük a dugulás keletkezésének esélyét, mivel a forró víz leoldhatja a csőhálózat faláról a zsíros, koszos lerakódásokat. Duguláselhárítás megelőzése egy kis idő ráfordítással otthon, házilag is elvégezhető, mielőtt szakembert kellene hívnunk. Amennyiben nincs más választás, hívjon minket bizalommal.
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864