Duguláselhárítás házilag

Dugulás. Milyen egy kellemetlen szó. Minden tekintetben az. Amikor meghalljuk, egyből érezzük, sejtjük, tudjuk, hogy csak bajt jelenthet. De vajon milyen baj, mitől, hogyan? Nálunk dugulás? Kizárt! Vagy mégis? Igen, sajnos igen, mindenkinél előfordulhat. Ezért fel kell készülni a duguláselhárítás házilag történő elhárítására.

Mitől alakulhat ki a dugulás otthon?


Brit tudósok megállapították, hogy a lefolyókban használat közben dugulás alakulhat ki. Na persze, ez nem olyan vicces dolog, sokkal inkább roppant kellemetlen. És természetesen minden alkalommal a lehető legrosszabb pillanatban jön. Ünnepnap, hétvégén, péntek vagy szombat este, első áldozáskor, házassági évfordulókor, házi buli alkalmával, anyós látogatáskor, akármikor.
A dugulás kialakulása általában a konyhában vagy a fürdőszobában keletkezik, ott ahol a legtöbbször használjuk a lefolyót. A konyhában az ételmaradékok okozzák a legtöbb gondot, míg a fürdőszobában a fürdéskor, hajmosáskor a lefolyóba kerülő szennyeződések törik a legtöbb borsot az orrunk alá.


Mi a duguláselhárítás házilag megoldása?


Általában a karbantartás elmaradása szokott még a legfőbb probléma forrás lenni, ami nem áll másból, mint a szűrők átnézése, kitisztítása valamint néhány hetes rendszerességgel a lefolyók forró vizes átöblítése.

Duguláselhárítás házilag.


Tippek, tanácsok, ötletek kezdőknek, haladóknak. A Duguláselhárítás házilag is megoldható, ám célszerű szakembert kell hívni, ezek lennénk mi. De addig amíg megérkezünk el lehet kezdeni a duguláselhárítást, ez lenne Ön. Miránk azért van szükség, mert az a legjobb, ha szakember végzi a csatorna, lefolyó tisztítást, és nem a szomszéd fiú osztálytársa. Már csak azért is célszerű szakemberre bízni a munkát, hogy ne tetézzük a bajt, azzal, hogy a hozzá nem értéssel esetleg valami nagyobb kárt teszünk valamelyik csőben vagy lefolyóban. Könnyen szét lehet repeszteni egy csövet a falban, és akkor komolyabb munkálatokkal lehet helyreállítani az állapotokat, nagyon drágán.

De azért tétlenül sem kell ülni, és minket várni. Segítségül kell hívni ilyenkor a wc pumpát, mint első számú segédeszközt. Erőteljes mozdulatokkal meg kell pumpálni az eldugult részt a kádnál, kézmosónál, wc-ben.
Haladók akár azt is megkockáztathatják, hogy nekiesnek a duguláselhárítás házilag megoldani, pl. a kádnál, kézmosónál kicsavarják a lefolyót záró fém szűrőt, amit középen egy csavarral rögzítenek a kádhoz. Menten feltárul alatta, hogy mennyi haj vagy egyéb oda nem illő dolog van fent akadva a belső kis füleke. Mi ezen azonban ne akadjunk fent, hanem azonnal próbáljuk meg kiszedni valami csipesszel, ollóval, kötőtűvel bármi egyéb olyan eszközzel, ami segítségünkre lehet.

A duguláselhárítás házilag is megoldható. A konyhai alsó lefolyó esetében a pumpálás mellett a szétszerelés is megoldás lehet. Már akinek van gusztusa a sok havi, esetleg évnyi lerakódott zsíros trutyi kitisztításához, az bátran neki állhat a munkának. Szét kell csavarozni a lefolyót, ami nem könnyű, mert az évek alatt zsíros lerakódások miatt csúszhat, és ha nagyon nekifeszülünk, még a falba bemenő csövet el is törhetjük. Így csak óvatosan!

Kísérletekbe is bocsátkozhatunk különféle lefolyó tisztító szerekkel, de ezeknek kisebb a valószínűsége, hogy segítségünkre lehetnek. Illetve már vannak igazán környezetbarát csatornatisztító szerek, lehetőség szerint ezeket válasszuk. Ezekkel a szerekkel tehetünk egy próbát, ám ha ezek után sem javul a helyzet, valószínű sokkal mélyebben van a dugulás, mintsem, hogy azt laikusként, házi körülmények között ilyen szerekkel meg tudnánk szüntetni.

Maradt még az spirálos csatornatisztító. Magyarán a csőgörény. Praktikus egy találmány az biztos, sokaknak segített már az idők folyamán, bár az kérdés, melyikünk lakásának felszerelése között található meg egy ilyen szerszám? Valójában nem sokan büszkélkedhetünk csőgörénnyel odahaza. Azonban ha mégis van csőgörényünk, vagy tudunk kölcsönkérni a szomszédtól, rokontól, szerencsénk van, mert a mélyebben található dugulásokat is elérhetjük vele. És még a makacsabb eltömődéseket is sikerrel kitisztíthatjuk.

Azonban valószínűbb, hogy nincs ilyen eszközünk otthon, így ha megnyugtattuk lelkünket, hogy megtettünk minden tőlünk telhetőt a dugulás elhárításakor, nem marad más hátra, mint, hogy minket megvárnak. Igyekszünk egy órán belül a megadott címre érni, és a munkát haladéktalanul megkezdeni.

Munkánkra garanciát adunk, így ön is biztosítva van, hogy a lehető legkörültekintőbben járunk el a tisztítás során. A legmodernebb gépparkkal állunk rendelkezésre és szállunk ki a megadott címre, hogy minél hamarabb elvégezzük a dolgunkat és visszaadjuk a gazdájának a konyhát, fürdőszobát.

Mi van akkor, ha a duguláselhárítás házilag nem működik?

Akkor jöhetünk mi. Családi házak, hétvégi házak, nyaralók, telkek, társasházak, lakóparkok, iskolák, óvodák, sportpályák mindenfajta dugulás elhárítását, a dugulás megelőzését, csatornatisztítást vállaljuk. Mindezt garanciával! Hívjon minket most! +3670-2917-864
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864