Gépi duguláselhárítás

Gépi duguláselhárítás akkor szükséges, amikor a kézi beavatkozás, már nem vezet célra. Illetve a dugulás elhárítás házilag nem végezhető el. A gépi duguláselhárítás leginkább a makacsabb, a csőhálózatban mélyebben található dugulások esetén szoktuk alkalmazni. Ott ahol minden egyéb tudomány véget ér, ott kezdődik a gépi duguláselhárítás. Ez a fajtadugulás elhárítás házi körülmények között, – érthetően, mert nincsenek ilyen gépek minden háztartásban – nem végezhetők el.

Milyen gépekkel végezhető el a gépi duguláselhárítás?


Kezdésnek ott van a wc pumpa, mely szinte minden lakásban, háztartásban rendelkezésre áll és azonnal bevethető. Tisztának tekinthető ez a munkavégzés, mivel nem a pumpa nem érintkezik a dugulást okozó szennyel, hanem a vákuum segítségével kimozdítja azt. Amennyiben gépnek tekintjük a spirálos csatornatisztítót, magyarul a csőgörényt, akkor az a másik legegyszerűbb gép. Kézi erővel bevezetjük a lefolyóba, majd a végén lévő markolatot el kezdjük tekerni. Minden olyan szennyeződést kiszed a csőből, amely dugulást okozza. Haj, szappanlerakódás, zsír, egyéb. Azonban nagyobb dugulások esetén nem használható. Utána következik a spirálozó gép. A gép úgy működik, hogy egy erőseb, nagyobb átmérőjű spirált vezetünk át rajta, majd a spirál végét a lefolyó csőbe helyezzünk, és a gép segítségével megforgatjuk. Amikor eléri a spirál a dugulás helyét, kisebb lökésekkel segítjük azt, hogy áttörje a dugulást és megindítsa a víz szabad áramlását. Vigyázni kell, nehogy túltoljuk a spirált, mert nagyobb problémát is okozhatunk vele, pl.: ha széttöri a wc csészét.

Gépi dugulás elhárítás Woma gépekkel


Sok esetben azonban már nem segítenek a kézi eszközök, valami erőteljesebb, masszívabb gépre lesz szükségünk. Ez a WOMA csatornatisztító berendezés, mely a legmélyebben kialakuló, legmakacsabb dugulások esetén is eredményesen vethető be. A WOMA nagyteljesítményű csatornatisztító berendezés 120-200 bar nyomással lövelli a vizet maga előtt, lemosva minden szennyeződést, lerakódást a csatornarendszer faláról. Nincs olyan dugulás vagy gyökér benövés, iszap vagy zsír lerakódás, amit ne tudna leborotválni, megszüntetve az elzáródást. Egyetlen hátránya, hogy csak szakember kezelheti. A duguláselhárítás házilag a WOMA gépekkel nem végezhetők el. Maga a berendezés elég drága, már ha valaki be szeretné szerezni. Jobban jár, ha duguláselhárító szakemberhez fordul, gyorsabban megszabadul a dugulástól.

Gépi duguláselhárítás szakemberrel


Miért fontos, hogy szakember csinálja a gépi duguláselhárítást? Elsősorban azért mert a duguláselhárító szakembernek van ilyen, drága és komoly gépe. Ő van feljogosítva a berendezés kezelésére és jobb, ha valóban ő végzi el a munkát, hogy később semmilyen probléma ne álljon elő. Tudja és kezeli is a gépet, ott és akkor alkalmazza amikor kell, illetve ő tudja milyen eszközzel kell a munkát elvégezni. Ezért célszerű szakemberhez fordulni, mert olcsóbb és gyorsabb is a munkavégzés, és hamarabb megszabadul ettől a kellemetlenségtől. Gépi duguláelhárítás Budapesten és Pest megyében, gyorsan, pontosan, garanciával. Gépi duguláselhárítás a legmodernebb gépparkkal, non stop, hétvégén és ünnepnap is.
Duguláselhárítás azonnal, garanciával, fix áron, non stop, falbontás nélkül: +3670-2917-864